Rólunk

A Báthori Irodabútor Stúdió 1996-ban alakult, azóta több, mint 5500 ügyfelet szolgáltunk ki, akiknek nagy része azóta is folyamatosan igénybe veszi szolgáltatásainkat. Cégünk saját gyártású és fejlesztésű irodabútor családjaival, valamint irodaszék kínálatával a piac egyik legmeghatározóbb szereplője.

Az elmúlt 25 évben ügyfeleink igényeire alapozva fejlesztettük tovább kínálatunkat. Folyamatosan figyeljük a trendeket, a lapgyártók és az alkatrész-kereskedők által piacra dobott újabb megoldásokat, és ezeket beépítjük bútorainkba. Így a legmodernebb elektronikusan emelhető lábszerkezetek, asztallapba süllyeszthető rejtett dugaljak, trendi színek megtalálhatóak nálunk. A hazai piacon a legnagyobb színválasztékkal dolgozunk, és az ügyfelek egyedi igényeit talán mi tudjuk legjobban kielégíteni, mivel nem gyárként, hanem üzemként működünk.

2004-ben létrehoztuk saját gyártási egységünket is, ahol korszerű, számítógép-vezérelt gépekkel, saját kontroll alatt állítjuk elő a bútorokat, kitartva a minőségi standardjaink mellett. Nem kell ragaszkodnunk a hosszú szállítási határidőkhöz, a kötött szín- és elemválasztékhoz, mint azoknak a kereskedőknek, akik külföldi irodabútor gyárakkal vannak leszerződve.

1800 négyzetméteres üzemünkben, közel 150 millió forint értékű gépparkunkkal, heti szinten több száz bútor előállítására vagyunk képesek.

Az ügyfelek visszajelzései alapján cégünk sikere a kiváló minőségen kívül a vevőbarát szolgáltatáson is múlik. Munkatársaink zöme már több, mint 20 éve dolgozik velünk, így baráti kapcsolatban vagyunk vevőinkkel. Nem pusztán eladjuk a bútorokat; kollégáink szakmai segítséget nyújtanak az ügyfeleknek már a tervezés szakaszában is, helyszíni felméréssel, ötletekkel, látványtervekkel segítve a döntést. Levesszük az ügyfelek válláról a bútorozással kapcsolatos problémákat, és megoldjuk azt. Gyakran egyedi igények alapján is gyártunk bútorokat, különösen tárgyalóasztalokat, recepciókat és konyhákat.


A korszerű gyártási háttér miatt a vállalási határidőnk igen gyors: standard irodabútorok esetén 12 munkanap alatt bármilyen nagyobb mennyiséget legyártunk, és igen kényesek vagyunk a határidők betartásával kapcsolatban.

Szolgáltatásunk nem ér véget a bútor átadásakor; rendszeresen tartjuk a kapcsolatot vevőinkkel, és ha a legkisebb probléma is felmerül, azonnal kiszállunk a helyszínre és kezeljük azt. Öt év garanciát adunk az általunk gyártott termékekre, és folyamatos utórendelési lehetőséget biztosítunk.

Mivel legjobban referenciáink beszélnek helyettünk, íme néhány közülük:

 

 

 

 

Kínálatunk

Íróasztalok

Panellábas íróasztalok
  Fémlábas íróasztalok
  Kiegészítő ívek
  Call center

Tárgyalóasztalok

 

Irodai szekrények

Ajtós szekrények
  Nyitott polcok
  Üvegajtós szekrények
  Tolóajtós szekrények
  Akasztós szekrények
  Fiókos konténerek

Irodai székek

Forgószékek
  Tárgyalószékek
  Vezetői székek
  Fotelek, kanapék

Recepciók

 

Vezetői bútorok

 

Adatkezelési tájékoztató