Referenciák

„Elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek iránt, amelyeket a Báthori Irodabútor is nyújt. Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően ez év során nagy örömünkre újabb 700 m2 irodaterülettel bővültünk. Az újonnan átvett iroda berendezésével mindenképpen a Báthori céget szerettük volna megbízni. A magas minőség, a megbízhatóság, a sok éves tapasztalat, ami mögöttük áll, a legmeggyőzőbb indokok. Nagyon pozitív tapasztalatunk velük kapcsolatban, hogy maximálisan rugalmasan alkalmazkodnak egyedi igényeinkhez, illetve gyakran a megbeszélt határidő előtt szállítanak. Fontos számunkra a precizitás, gyorsaság, és a kiváló minőség, ezért választjuk minden alkalommal a Báthori Irodabútort.”

 

„Valamennyi bútorunk a Báthori Bútornál készült, nem csak a típus-,de az egyedi bútorok is. Szeretjük az új irodánkat és jól érezzük itt magunkat, hiszen pontosan olyan, mint mi: rendezett és mégsem unalmas, nyugodt és mégis dinamikus, egyszerre modern és barátságos.”

 

„Az ACNielsen évek óta a Báthori Stúdiótól rendeli az irodabútorait. A jó tapasztalatok alapján nemrégen egy teljes részleg bútorzatát egyszerre cseréltük le. A régi, elavult bútorok helyett új, korszerű megoldást kértünk a Báthoritól. Olyan kialakítást ajánlottak, amelyekkel az addiginál több bútort tudtunk elhelyezni, mégis tágasabbnak látszott a helyiség. Ajánljuk minden olyan cég figyelmébe a Báthori Irodabútor Stúdiót, amely praktikus, kényelmes bútorokra vágyik és szereti a gyors, udvarias kiszolgálást!”

 

„Több éve már, hogy a Báthori Irodabútor szakembereit választottuk partnerünknek. Széles termékválasztékukkal rendezzük be irodáinkat, amellyel dolgozóink maximálisan elégedettek. Az igényeink szerint elkészített darabjaik arra is alkalmasak, hogy ki-ki saját elképzeléseit is valóra válthassa egy-egy szoba berendezésének kialakításakor. A méretre szabott asztalok, szekrények és polcok a helyiségek adottságait kihasználva, praktikusan alkalmazkodnak a munkavégzés jellegéhez is. Ha nálunk jár, megláthatja, kipróbálhatja. De legjobban ők ajánlják magukat és termékeiket. Érdemes velük találkozni!”

 

„Az interneten akadtunk a Báthori Irodabútor szolgáltatásaira. Az általunk kiírt tenderben több cég közül az ő ajánlatuk tűnt a legjobbnak az ár, a garancia és szállítási határidő tekintetében egyaránt. A Báthori Irodabútor munkatársai részéről maximális segítőkészséget, rugalmas hozzáállást, valamint gyors és precíz munkavégzést tapasztaltunk, minőségi szolgáltatást minden tekintetben.”

 

„Budapesten már három alkalommal bővültünk, de már a kezdetektől csak a Báthori bútor termékeivel rendeztük be az irodákat, étkezőt, konyhát, tárgyalókat. Minden alkalommal megbízhattunk a bútorgyártó cég pontos felmérésében, korrekt áraiban, ügyfélkezelésében és precíz munkavégzésében. Mindig igazodtak a cég által támasztott egyéni igényeinkhez, erről nem más, mint a már nyolc éve virágzó partneri kapcsolat ad tanúbizonyságot.„

 

“Folyamatosan bővítjük csapatunkat, ezért nagyon fontos számunkra, hogy megfelelő beszállítókkal dolgozzunk. A Báthori Irodabútorra az interneten találtunk, mikor jó minőségű irodabútort kerestünk. Weboldaluk, amely alapján őket választottuk, átlátható, jól kezelhető, tetszetős. Maximálisan jó volt a tapasztalatunk, mert precíz, jó minőségű termékeikkel nagyban hozzájárultak munkatársaink még tökéletesebb munkavégzéséhez. Legutóbbi nagyobb irodabővítésünknél is számottevő szerepet játszottak. Pontos, gyors szállítást, jó minőségű termékeket vehettünk át tőlük.”

 

“A Báthori Irodabútorra egy hirdetés alapján találtunk rájuk 2002-ben, azóta csak velük dolgoztatunk. A munkatársak kedvesek, gyorsak, megbízhatóak, a bútorok pedig nagyon jó minőségűek. Soha semmilyen probléma nem adódott a bútorokkal, pedig sokat használjuk őket. Nagyon elégedettek vagyunk, ha bármire szükségünk van ezen a területen, biztosan a továbbiakban is hozzájuk fordulunk!”

 

“Az új irodáink berendezéséhez 2006 óta vesszük igénybe a Báthori Irodabútor szolgáltatását. Azóta már rengeteg alkalommal rendeltünk tőlük. Nagyon jó az együttműködés, mivel pontosan tudják, hogy mire van szükségünk. Minden egyes alkalommal praktikusan megtervezik az új irodát és rövid határidőn belül legyártják a bútorainkat. A bútorok minőségével és a kapcsolódó szolgáltatásokkal, a kivitelezés gyorsaságával eddig minden esetben meg voltunk elégedve, így a jövőben is számítunk együttműködésükre!”

 

“A Báthori Irodabútorral a kapcsolatunk 2006-ban kezdődött, amikor irodáink teljes körű berendezésével bíztuk meg őket. Már a tervek elkészítésénél is igen segítőkészek voltak, szakmai ötletekkel segítve munkánkat. A gyártási határidőt maximálisan betartották, és udvarias, gyors kiszolgálásban részesítettek minket. Bútoraik jó minőségűek, esztétikusak. Elégedettségünket az is bizonyítja, hogy azóta már több alkalommal is igénybe vettük szolgáltatásaikat.”

 

“Arra törekedtünk, hogy kényelmes és jó minőségű bútorokat szerezzünk be, melynek során a Báthori cégben kiváló partnerre találtunk. Szükség szerint egyedi tervezésű bútorok, precizitás, jó minőség, rugalmasság és megbízhatóság jellemzi a Báthori Irodabútort, így jövőbeli bútorvásárlásaink során is számíthatunk tapasztalt munkatársaik segítőkészségére és tanácsaira.”

 

“Fontos volt számunkra munkatársaink kényelmes elhelyezése és a praktikum is. Ezen szempontok alapján választottuk a Báthori Irodabútort, aki mindezen igényeink felett még udvarias és gyors kiszolgálásban is részesített minket. Elégedettségünket mi sem mutatja jobban, mint hogy az elmúlt évben többször rendeltünk tőlük irodabútort, sőt, jelenleg az új irodaközpontunk teljes körű berendezésével is a Báthori Irodabútort kerestük meg.”

 

“Budaörsi központi irodánk 2010 elején költözött egy újonnan épült irodaházba. Mivel már korábban is rendeltünk a cégtől, és igen elégedettek voltunk a szolgáltatással, így az új iroda berendezését is a Báthori Irodabútorra bíztuk. Most sem csalódtunk bennük, a közös munka során végig segítőkészen, precízen és rendkívül hatékonyan dolgoztak. A berendezésre vonatkozó kreatív ötleteik azóta is kiválóan szolgálják a munkavállalók kényelmét.”

 

“Ezeket a feladatokat a Báthori Irodabútor segítségével magas színvonalon, határidőre, és ami a legfontosabb, bérlőink teljes megelégedésére sikerült megoldanunk, nem mellékesen igen kedvező áron. A Báthori Irodabútor munkatársai a tervezés, az anyag- és színválasztás terhét levették a vállunkról, a szállítás és összeszerelés tekintetében is rendkívül rugalmasnak és gyorsnak bizonyultak. Egy szóval Partnereink voltak, a szó legnemesebb értelmében!”

 

“Idén márciusban új reprezentatív irodába költöztünk ahol cégünk hírnevéhez méltó körülmények között tudjuk fogadni partnereinket, tudjuk élni mindennapjainkat. Ajánlatkérésünkkel megkerestük többet között a Báthori Irodabútort is. Rugalmasságuk, gyorsaságuk, a bútorok minőségi színvonala és a kedvező ár-érték arányuk miatt választottuk őket. Ami szintén nagyon meggyőző volt számunkra, az a helyszíni kivitelezés során tapasztalt magas fokú szakértelem. Ezért a későbbiek során fellépő bővítések során is őket fogjuk választani.”

 

“A Báthori Irodabútorral már korábban dolgoztunk, és mivel maximálisan elégedettek voltunk szolgáltatásaikkal, így ehhez a nagyobb beruházáshoz is őket kerestük fel. Most sem csalódtunk, a tervezéstől a kivitelezésig professzionális hozzáállást, nagyfokú segítőkészséget tapasztaltunk részükről. Sikeresen kiszolgálták azokat az egyedi igényeinket, amelyet egy saját gyártással nem rendelkező irodabútor-forgalmazó nem tudott volna megoldani. Köszönjük a korrekt együttműködést!”

 

“Ezért egy olyan gyártót kerestünk, aki esztétikusan és praktikusan tervezi meg a tárgyalónkat. A Báthori Bútorban kiváló partnerre találtunk, az általuk tervezett és legyártott tárgyalóasztalok segítségével elegáns környezetet biztosítunk ügyfeleinknek.”

 

“A Báthori Irodabútorban ugyanazt a professzionalizmust és rugalmasságot tapasztaltuk meg, amit magunktól is megkövetelünk. Proaktív hozzáállásuk, precíz végrehajtásuk és a minőség iránti elkötelezettségük nagyon fontos volt számunkra, amikor mellettük döntöttünk és ezeket a kvalitásokat azóta is tapasztaljuk nap, mint nap. Köszönjük az eddigi problémamentes együttműködést!”

 

“A Báthori Irodabútor minőségi színvonalon állt bankunk rendelkezésére a megrendeléstől egészen az összeszerelésig, a munkatársak mindig készségesek, segítőkészek voltak. Bankunk minőségi szolgáltatásokkal áll partnerei és ügyfelei rendelkezésére, ehhez olyan beszállítókra van szüksége, akik számára szintén fontos a kiváló minőség, ezért az irodabútorok beszerzése terén csak a Báthori Irodabútor jöhet számításba.”

 

“Három cégtől kértünk ajánlatot, köztük a Báthori irodabútortól. A pályázók közül az ő ajánlatát tartottuk számunkra a legjobbnak, figyelembe véve az ár – érték viszonyt, valamint a szállítási határidőket. A végeredmény a döntésünk helyességét igazolta. Az elmúlt időszakban folyamatos megrendelői lettünk a cégnek. Azt hiszem, ehhez a kapcsolathoz kellett az üzletkötőjük, Kormos András korrekt munkája és a szállítást, összeszerelést végzők kiváló teljesítménye is. Mára már meghatározó cégünknél a Báthori Irodabútortól vásárolt termékek mennyisége, melynek minőségében még soha nem csalódtunk.”

 

“A Báthori Irodabútorral közel öt éves munkakapcsolatra tekintünk vissza. A cég által forgalmazott termékek kiváló minőségűek, és a széles paletta lehetővé tette, hogy bankunkban egy arculatilag egységes, igényesen berendezett enteriort tudjunk kialakítani. Az elmúlt években a Báthori Irodabútort, mint megbízható, precíz Partnert ismertünk meg . A Báthori irodabútorokat bátran ajánljuk nemcsak a bankszektorban, hanem olyan cégeknek is, ahol igényes, minőségi bútorokkal, a színvonalhoz mérten megfelelő áron kívánnak munkahelyeket kialakítani.”

 

“Fontos szempont volt számunkra, hogy a bútorok kombinálhatóak legyenek, és egyéni igényeinket is kiszolgálják. Természetesen az sem elhanyagolható tényező, hogy az IND irodái esztétikus képet nyújtsanak, hiszen a hozzánk betérő potenciális ügyfelek számára igen fontos az első benyomás. Örülünk, hogy a Báthori Irodabútor mellett döntöttünk, mert maximálisan megfelel munkakörnyezetünkkel szemben támasztott követelményeknek. “

 

 

 

Kínálatunk

Íróasztalok

Panellábas íróasztalok
  Fémlábas íróasztalok
  Kiegészítő ívek
  Call center

Tárgyalóasztalok

 

Irodai szekrények

Ajtós szekrények
  Nyitott polcok
  Üvegajtós szekrények
  Tolóajtós szekrények
  Akasztós szekrények
  Fiókos konténerek

Irodai székek

Forgószékek
  Tárgyalószékek
  Vezetői székek
  Fotelek, kanapék

Recepciók

 

Vezetői bútorok

 

Adatkezelési tájékoztató