Mire figyeljek a székeknél?

A legfontosabb tudnivaló székek esetében, hogy megkülönböztetünk SZÉKEKET és széknek látszó tárgyakat. Itt a legfontosabb a minőség, mert a leglényegesebb elemek kívülről láthatatlanok, és aki csak a kinézet alapján dönt, az csúnyán ráfaraghat.

A székek olyanok, mint az autók: az számít, ami belül van.

Persze nyilván fontos a design és modernitás, de soha ne feledkezzünk el a minőségről, különben egy év múlva egy újabb székbeszerzés közepén találjuk magunkat!

Melyik szék jó minőségű? Őszintén? Amelyik nem pártízezer forintba kerül, nem a bevásárlóközpontokban árulják, és amelyik minimum három, de inkább 5 év garanciát ígér.

Persze fontos meghatározni, hogy milyen igénybevételnek lesz kitéve a szék, napi hány munkaórát kell kibírnia. Ha csak napi pár órát ülünk rajta, vehetünk egy középkategóriás darabot, de ha hosszan használjuk, akkor egy ergonómikus, magas kvalitású terméket válasszunk.

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége a széke kiválasztásához, nem tud eligazodni a sok különféle termék között, nem tudja, milyen szempontok szerint kéne kiválasztania az Önhöz illő darabot, kérjen ingyenes helyszíni felmérést, vagy látogasson el bemutatótermünkbe! Szakértő kollégáink ellátják az összes szükséges tanáccsal és segítenek megtervezni irodáját.

 

 

 

Kínálatunk

Íróasztalok

Panellábas íróasztalok
  Fémlábas íróasztalok
  Kiegészítő ívek
  Call center

Tárgyalóasztalok

 

Irodai szekrények

Ajtós szekrények
  Nyitott polcok
  Üvegajtós szekrények
  Tolóajtós szekrények
  Akasztós szekrények
  Fiókos konténerek

Irodai székek

Forgószékek
  Tárgyalószékek
  Vezetői székek
  Fotelek, kanapék

Recepciók

 

Vezetői bútorok

 

Adatkezelési tájékoztató