Hogyan kezdjek hozzá?

Ha valakire rábízza a főnöke, hogy vásároljon irodabútorokat a munkatársak részére, gyakran fogalma sincs, hogy milyen szempontok szerint kéne választania, egyáltalán milyen irányban kezdjen el keresgélni. Hatalmas kínálat van a piacon, az egészen olcsó asztalosmunkáktól kezdve a méregdrága olasz design-csodákig. Szóval, az első dolog, ami alapján „szűkíteni tudjuk a keresést”, az a felhasználható pénzösszeg.

A másik lényeges szempont, hogy milyen tevékenységre fogjuk használni az irodabútorokat.

Természetesen adminisztratív munkára, de azon belül mire? Tervezni, vagy számlákat rendezni fogunk az asztalon, avagy szinte semmi papírmunka, csak számítógépes tevékenység? Ez meghatározza az asztalfelület nagyságát.

Mennyi dokumentummal dolgozunk, és mennyit kell ebből eltárolni a későbbiekben? Ez megadja, hogy mennyi szekrénnyel számoljunk. Bizalmasak az iratok, azaz zárható szekrényekre van szükségünk, avagy csak egyszerű tárolási funkciót kell ellátniuk?

Folyamatos telefonos kapcsolattartást végeznek a kollégák, vagy csak időnként telefonálnak?

Ez meghatározza, hogy milyen távolságra helyezzük el egymástól a munkaállomásokat, hiszen ha túl közel vannak, akkor zavarni fogják egymást a telefonos kommunikációban.

Mennyi terület áll a rendelkezésünkre, és hány munkatársat kell elhelyeznünk? Ha kisebb a tér, praktikus több munkaállomásos kombinációkat betervezni.

Szükség van elkülönített tárgyalóra az irodában, vagy a napi szintű megbeszélések megoldhatók egy nagyobb, tárgyalóívvel ellátott íróasztalnál?
Ha ezeket a szempontokat számba vesszük az irodabútorok beszerzésekor, rögtön tisztább képünk lesz arról, mire is van valóban szükségünk, és mi az, ami csak a helyet fogalja és a pénzünket viszi.

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége a berendezési terv elkészítéséhez, vagy további ötleteket szeretne, kérjen ingyenes helyszíni felmérést, vagy látogasson el bemutatótermünkbe! Szakértő kollégáink ellátják az összes szükséges tanáccsal és segítenek megtervezni irodáját.

 

 

 

Kínálatunk

Íróasztalok

Panellábas íróasztalok
  Fémlábas íróasztalok
  Kiegészítő ívek
  Call center

Tárgyalóasztalok

 

Irodai szekrények

Ajtós szekrények
  Nyitott polcok
  Üvegajtós szekrények
  Tolóajtós szekrények
  Akasztós szekrények
  Fiókos konténerek

Irodai székek

Forgószékek
  Tárgyalószékek
  Vezetői székek
  Fotelek, kanapék

Recepciók

 

Vezetői bútorok

 

Adatkezelési tájékoztató